Лаборатория 2

2

Д-р Фрийман е квантов физик, работещ секретна правителствена лаборатория. След инцидент по време на експеримент с извънземна технология, способна управлява времето, Доктора изчезва и никой не знае, какво се случило. Проекта е засекретен и лабораторията е обгърната в мистерия, носят се слухове, че някой е успял да разгадае, загадките които доктора е оставил след себе си. Но дали е така, и може ли времето да бъде контролирано, никой не знае със сигурност. Вашата задача?
Да разгадаете, как работи технологията и разберете какво се случило с доктора?
Ще успеете ли?
Имате един час земно време!


Адрес: ул. „Драгоман“ 27 /Адвокатската градинка/

В стаите не се допускат играчи под 14 г., изисква се документ от всеки в ученическа възраст. Всеки, ненавършил 14 г., може да играе, ако е придружен от минимум 1 пълнолетен!

Моля, не се сърдете, ако изглеждате твърде млади и поискаме да покажете своята лична карта.


СТАЯТА НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ЛИЦА, СТРАДАЩИ ОТ ФОТОЧУВСТВИТЕЛНОСТ!


ЦЕНА:

2-ма души – 60лв.

3-ма души – 80лв.

4-ма души – 100лв.

5-ма души – 115лв.

6-ма души – 130лв.

Всеки отбор, играл при нас и споделил своята снимка във Фейсбук, получава 10% отстъпка за следваща стая.


Молим да дойдете 10-15 мин. преди началото на запазения от Вас час, за да можем да Ви обясним правилата и да Ви подготвим за игра!

Всички, които са запазили час за игра в стаите ни, но нямат възможност да се явят за резервацията си, молим да ни информират  преди часа за игра на email: info@escaperoomvarna.com или на някой от посочените телефони: +359-888-708-096; +359-882-905-711!

Предварително благодарим за коректността и отзивчивостта Ви!