Често задавани въпроси FAQ

Как мога да участвам?

Като направите резервация. Резервации се правят единствено през сайта - избирате стая, избирате удобен за вас ден и час от календара и попълвате резервационната ни форма. Необходима ни е следната информация
– име;
– брой участници;
– дата и час на участие;
– телефон за обратна връзка.

Мога ли да участвам сам или трябва да имам отбор?

Участват най-малко двама души. Може да се присъедините към друг участник или да си направите отбор. В отбора могат да участват до 6 участника (в някои от стаите и до 8). Шансовете за излизане на отбори с повече участници са по-големи.

Приемате ли големи групи от хора?

Да, ако групата се раздели на по малки групи (до 5-6 играча) с цел удобство на участниците. Това дава възможност за празнуване на рожденни дни или тиймбилдинги.

Може ли да се закупи ваучер за подарък?

Ваучер може да бъде закупен на място, за определена стойност, избрана от Вас и може да бъде използван за всяка една от стаите ни. Преносителя на ваучера може да реши в коя стая да го използва и с колко души като отбор. При разлика в цената на ваучера и избраната стая, маже да се доплати на място.

Ваучер може да бъде изпратен по куриер с наложен платеж или като електронен вариант, който да бъде разпечатан и платен с превод по банкова сметка.

Ваучерът може да бъде използван до 6 месеца, от датата изписана върху него. Валидността може да бъде удължена с 3 месеца, еднократно, срещу доплащане на такса в размер на 50% от стойността му.

Подарете преживяване на близките си!
Купи сега Коледен Ваучер с 20% намаление!
Ваучера е с валидност от 01.01.2024 до 31.03.24

Мога ли да отменя резервацията си и да получа парите си обратно?

Можете да отмените резервацията си, на посочената ел. поща:  info@escaperoomvarna.com или на телефон : 0882905711 / 0888708096

Могат ли да участват и деца?

Да, но задължително с придружител! Стаите са подходящи за семейна игра, но препоръчваме децата да не са много малки, защото може да не предизвикат желания интерес.

Самостоятелно деца могат да участват, само и единствено ако всички от тях имат навършени 14 години и потвърдят това с документ /лична или ученическа карта/.

Всеки, ненавършил 14 г., може да играе, ако е придружен от минимум 1 пълнолетен!

За деца под 6 години, цената е с 50% отстъпка.

Колко време продължава играта?

60 или 90 минути. Може и по-малко, но това зависи изцяло от Вас 😉 .

Молим да дойдете 10-15 мин. преди началото на запазения от вас час, за да можем да Ви обясним правилата и да Ви подготвим за игра!

Мога ли да изляза от стаята когато пожелая?

Да.

Подходяща ли е стаята за Тиймбилдинг?

Да, стаята е изключително подходяща за тиймбилдинг във Варна. Решаването на загадките изисква находчивост, наблюдателност и задължително отборен дух. При нас има и отворено пространство, подходящо за питиета и почерпка.

Подходяща ли е за рожденни дни?

Да, за неголеми компании (10-15ч) . Разполагаме с уютна приемна, където можете да се отпуснете с питие в ръка докато вашите приятели играят или докато изчаквате да дойде вашия ред. Споделените адреналин и емоции от това нетрадиционно преживяване ще направят празника ви незабравим.

Организиране на рожденни дни за лица под 14 год възраст ТУК