Често задавани въпроси FAQ

Как мога да участвам?

Като направите резервация. Резервации се правят единствено през сайта - избирате стая, избирате удобен за вас ден и час от календара и попълвате резервационната ни форма. Необходима ни е следната информация
– име;
– брой участници;
– дата и час на участие;
– телефон за обратна връзка.

Мога ли да участвам сам или трябва да имам отбор?

Участват най-малко двама души. Може да се присъедините към друг участник или да си направите отбор. В отбора могат да участват до 6 участника (в някои от стаите и до 8). Шансовете за излизане на отбори с повече участници са по-големи.

Приемате ли големи групи от хора?

Да, ако групата се раздели на по малки групи (до 5-6 играча) с цел удобство на участниците. Това дава възможност за празнуване на рожденни дни или тиймбилдинги.

Може ли да се закупи ваучер за подарък?

Да!  Необходимо е да заплатите за избрания от вас брой играчи и ние ще ви издадем съответния ваучер /като при промени в ценоразписа за стаите, стойността на ваучерa също подлежи на промяна/.

Ваучерът се закупува на определена стойност /избрана от Вас, според нашия ценоразпис / и може да бъде използван за всяка една от стаите. При разлика в броя на участниците, за които е закупен ваучерът или при избор на стая с по-висока цена, не е проблем да се доплати на място.  

Ако не можете да дойдете на място, за да вземете ваучера, можем да Ви го изпратим по куриер /с наложен платеж/ или електронен вариант, който да разпечатате.

Ваучерът може да бъде използван до 6 месеца, от изписаната върху него дата. 

Мога ли да отменя резервацията си и да получа парите си обратно?

Можете да отмените резервацията си, на посочената ел. поща:  info@escaperoomvarna.com или на телефон : 0882905711 / 0888708096

Могат ли да участват и деца?

Да, но задължително с придружител! Стаите са подходящи за семейна игра, но препоръчваме децата да не са много малки, защото може да не предизвикат желания интерес. (Деца под 8 годишна възраст, играят на 50% от цената.)

Самостоятелно деца могат да участват, само и единствено ако всички от тях имат навършени 14 години и потвърдят това с документ /лична или ученическа карта/.

Всеки, ненавършил 14 г., може да играе, ако е придружен от минимум 1 пълнолетен!

Колко време продължава играта?

60 или 90 минути. Може и по-малко, но това зависи изцяло от Вас 😉 .

Молим да дойдете 10-15 мин. преди началото на запазения от вас час, за да можем да Ви обясним правилата и да Ви подготвим за игра!

Мога ли да изляза от стаята когато пожелая?

Да.

Подходяща ли е стаята за Тиймбилдинг?

Да, стаята е изключително подходяща за тиймбилдинг във Варна. Решаването на загадките изисква находчивост, наблюдателност и задължително отборен дух. При нас има и отворено пространство, подходящо за питиета и почерпка.

Подходяща ли е за рожденни дни?

Да, за неголеми компании (10-15ч) . Разполагаме с уютна приемна, където можете да се отпуснете с питие в ръка докато вашите приятели играят или докато изчаквате да дойде вашия ред. Споделените адреналин и емоции от това нетрадиционно преживяване ще направят празника ви незабравим.

Организиране на рожденни дни за лица под 14 год възраст ТУК